Drent, Keurslagerij

Boeuf d'Or - hoogwaardige kwaliteit!

De Boeuf d'Or-runderen worden geboren in het bergachtige Frankrijk of in Nederland. Bij de geboorte in Frankrijk gaan ze vervolgens via speciaal diervriendelijk transport als kalf naar boerderijen van erkende vleesveehouders in Nederland. Wat betreft lichtvoorziening, ruimte, ventilatie en drinkwater gelden er zeer strenge huisvestingseisen.

Toprunderen

De Boeuf d'Or-houders verschaffen de dieren echter nog meer luxe door deze voorzieningen verder te optimaliseren. De toprunderen leven stressvrij in extra ruime hokken op stro en krijgen een hoogwaardig voederrantsoen.

Rundvlees met een gouden randje

Boeuf d'Or vlees garandeert een zeer constante kwaliteit. Altijd even mager en mals rundvlees, streng gecontroleerd op verboden groeistimulerende middelen. Zo krijgt u altijd een veilig en vertrouwd stukje vlees op uw bord. Makkelijk te bereiden, zeldzaam van smaak en toch gevarieerd in presentatie. Zoals gezegd: rundvlees met een gouden randje.

het keurmerk Boeuf d’or

waar komt het vlees vandaan?

koe

HET BOEUF D’OR VLEES STAAT GARANT VOOR EEN STUK KWALITEITSVLEES UIT DE OMGEVING. KWALITEIT, SMAAK EN PRIJS ZIJN NIET MEER DE ENIGE AANKOOPARGUMENTEN VOOR DE CONSUMENT. OOK KRIJGEN SLAGERS STEEDS VAKER DE VRAAG WAAR HUN VLEES VANDAAN KOMT. BOEUF D’OR RUNDEREN WORDEN GEHOUDEN MET RESPECT VOOR HET MILIEU, DIER EN ZIJN OMGEVING.

Het rundvlees komt hoofdzakelijk van de rassen Blonde d’Aquitaine en Limousin. De missie van de vleesveehouders is om met ontzettend veel vakmanschap, dierenliefde, ruime huisvesting en vooral goede voeding onze Boeuf D’Or runderen een zo goed mogelijk leven te geven. De runderen worden gevoerd met kruidig hooi, granen, mais, tarwe en gerst, uit de regio. Dit geeft het Boeuf D’Or rundvlees de unieke smaak en excellente malsheid.

Drent, Keurslagerij

Het Haagje 36
7906AA Hoogeveen
0528262683
0528232945

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten