Boeuf D’Or rundvlees staat voor welzijn voor de dieren en gezondheid voor de mens, dier en omgeving. Het is rijk van smaak, botermals en vooral erg lekker en met het kopen van dit rundvlees draagt u een steentje bij aan het welzijn van Boeuf D’Or runderen.
Keurslagerij Drent heeft ervoor gekozen te werken met Boeuf D’Or rundvlees van een bijzondere kwaliteit en een heerlijke volle smaak, dat niet bij elke slager verkrijgbaar is.
Het Boeuf D’Or vlees staat garant voor een stuk kwaliteitsvlees uit de omgeving. Boeuf D’Or kalveren verblijven minimaal 150 dagen bij de moeder in de kudde, worden ze via diervriendelijk vervoer bij geselecteerde vleesveehouders groot gebracht. Boeuf D’Or runderen worden gehouden met respect voor het milieu, dier en zijn omgeving.
Er is constant aandacht voor het dier, ras (Blonde d’Aquitaine, Limousin) welzijn en voerreceptuur. De runderen worden gevoerd met fijn kruidig hooi, granen, maïs, tarwe en gerst. Dit geeft Boeuf D’Or rundvlees zijn unieke smaak en malsheid.
Keurslager Rolph Drent heeft een bezoek gebracht bij boer Jos Ubels , waarbij Jos vol passie vertelde over de runderen die hij heeft rondlopen in een schitterend natuurgebied welke door de runderen wordt onderhouden, door begrazing en natuurlijke bemesting. Een schitterende manier van circulair boeren en waarbij de runderen een goed leven hebben en een smaakvol en eerlijk product opleveren.